Mi radimo ono što volimo!

Teatrix je grupa kreativnih, talentovanih entuzijasta koja uživa u svom poslu. Mi smo porodična firma sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za organizaciju venčanja i drugih vrsta prijema.

Teatrix ima pristup koji je nekovencionalan. Želimo da vas upoznamo, saznamo vašu priču, vaše želje i snove i utkamo ih u vaš dan. Trudimo se da svako venčanje, korporativni prijem, rođendan, krštenje ili bilo koja druga vrsta svečanosti bude dizajnirana uz pomoć svežih, modernih i originalnih ideja. Na ovaj način postižemo da taj dan odražava vaš lični stil i izdvaja se u moru drugih događaja.

Cilj nam je da smanjimo nivo stresa koji osećate, tako da preostane samo osećaj sreće i nestrpljenja dok iščekujete vaš veliki dan. Prepustite sve brige i posao nama.

Vodimo računa o svakom detalju. Uz konsultacije sa klijentom, svečanosti koje dizajniramo uvek su skrojene po merama vaših potreba i budžeta. Strastveno prilazimo svakom novom poduhvatu i kao rezultat dobijamo jedinstvene, stilizovane prijeme, a kao nagradu brojne zadovoljne klijente. Naša ideja vodilja je “manje je uglavnom više”, pa je samim tim i naš dizajn sveden, stilizovan, sa dosta “custom-made” detalja.

o nama - sareni konfeti

Teatrix rules!!!
Marina i Aleksandar J.

teatrix logo

"Iskreno se zahvaljujemo na profesionalno i uspešno obavljenom poslu. Posebno se zahvaljujemo i na vašem angažovanju koje je doprinelo da budemo smirene i sigurne da će sve biti u najboljem mogućem redu i po planu, što je nešto dodatno sa vaše strane"

Jasmina J. Evropa Lek Pharma.

teatrix tim vanja djuric
Vanja Đurić
teatrix tim maja djuric
Maja Đurić
teatrix tim neda djordjevic
Neda Đorđević

Vanja je osnivač Teatrix-a, mozak operacije, sa kompulsivno-opsesivnom pažnjom za detalje. Sa njom je svaki naš klijent u super sigurnim rukama

Maja je takodje osnivač i “behind the scenes” kreativni direktor Teatrix-a. Njen zadatak je da pušta mašti na volju.

Neda je projektni manadzer. Jednostavno rečeno naša nezamenljiva desna ruka.

I za kraj, Teatrix ne bi bio to što jeste da nemamo podršku izvrsnih saradnika.